Author Topic: character mapping issue....i think :P  (Read 2608 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Grendeel

  • Veteran
  • ****
  • Posts: 728
character mapping issue....i think :P
« on: February 01, 2014, 02:06:02 PM »
I spilled some pop on my keyboard today.  I immediately turned it upside down and cleaned it as best i could.   I popped the "/" key and cleaned it with rubbing alcohol. Using windows everything works just fine.

However when i run WoW, one thing didnt work properly.  When i do typing, everything is as it should be, except when i try to use the "/" key.   When i type that key the screen produces an "accented e" instead of the "/".   The "/" key on the number pad still works normally.

I found a thread on the wow forums that said using the left control key + left shift key and hit enter or alternatively left control + left alt + right shift  and hit enter.  This seemed to have fixed it for the person who had the issue, however it hasnt resolved it for me :(

Any suggestions would be greatly appreciated!


-----edit

nvm i have fixed it. I found another post from goggle that says i need to hold those keys down for a 5ish second count.   That has fixed it for me :)
« Last Edit: February 01, 2014, 02:17:30 PM by Grendeel »

Offline Kothnok

  • Monkey's Uncle
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2151
    • Blog
Re: character mapping issue....i think :P
« Reply #1 on: February 06, 2014, 09:39:01 PM »
that's... odd.  glad you found a fix.
No matter how often you refill the gene pool, there's always a shallow end.